Translate

söndag 13 november 2011

En liten burk för brahasaker


Jag har inga småbarn längre, men ibland hälsar folk med småbarn på och då blir det ibland en barnmatsburk kvar. De är ju himla bra att ha småsaker i. Så här är en jag har piffat till lite.

Ringarna har suttit i mormors gardiner, banden är packband från jobbet, aluminiumtejp och svart akrylfärg.

Ha en skön dag!
Kram
Tigerblomma

15 kommentarer:

 1. Fräck!!
  Visst är det kul att skapa med aluminium =)

  SvaraRadera
 2. JAG SER ATT VI JOBBAR PÅ SAMMA TEMA .-)... det blir ngt falsk metalligt här hemma också :-)

  SvaraRadera
 3. Läckert!!
  Snygg barnmatsburk... Burkar och lådor att samla saker i är alltid bra att ha - blir lite roligare om de blir så här fina!

  SvaraRadera
 4. Nämen oj så läckert, vilken ide, jag ska ju snart bli mormor;) så tack för tipset :)
  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 5. Tänk vad man kan göra med en helt vanlig liten barnmatsburk! *spärrar upp ögonen och bara tokstirrar, imponerad*

  SvaraRadera
 6. Åh vad kul med så många alster som poppar upp med den här tekniken nu. Inspirerande att se din burk! Kommer få en hel del såna här framöver, eftersom jag nyligen fått en liten till, så då ska jag försöka komma ihåg din fina burk! :-)

  SvaraRadera
 7. Åhh, vad snyggt...jag har alutejp hemma, och har testat...men det gick åt... får väl göra ett nytt försök, jag har en hel del burkar sparade *S*

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk lyxbarnmatsburk! Det är verkligen en rolig teknik som funkar i alla lägen. Tack för att du tar dig tid att kommentera i min blogg, nu har jag också äntligen lagt till dig som länk hos mig. Hoppas det är OK. Vi ses på lördag - ska bi kul med en heldags pyssel!

  SvaraRadera
 9. superläckert. jag gillar ringarna! det känns som en robot med knappar

  SvaraRadera
 10. Jag har precis fått en hel del barnmatsburkar som jag inte visst riktigt vad jag ska göra med, bara tog emot dom för att de är bra att förvara småsaker i. Men nu vet jag en sak jag ska testa :-) Tack så mycket för tipset! Och tack för kommentaren i min blogg, roligt att någon tycker om det jag lägger ut.

  SvaraRadera