Translate

lördag 18 juni 2011

STEAMPUNK


Efter en massa datakrångel har jag äntligen lyckats få in lite i bloggen igen. Håll tillgodo!

Det här minialbument har jag gjort till min styvfar som tidigare arbetade som ingenjör. Jag har inte berättat för honom hur jag har burit mig åt. Det får han klura ut på egen hand. Pappret med det fantastiska mönstret kommer från Graphic 45 - Steampunk Debutante Collection och från BoBunny - Gabriell Dot och Flight. Detta kan ni förstås hitta hos Scrap & Hobby. Där kan ni även hitta det mesta av dekorationer och stämplar som jag använt till det här allbumet.

Till sist vill jag även tillägga att jag har MYCKET kvar att lära vad gäller videoklipp! :-) Men jag hoppas ni ska kunna ha glädje av den ändå.

Kram allihopa!

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt album. Jag är otroligt imponerad. Synd bara att jag hade inget ljud. Var inne på youtube där det står "ljudspår som inte har godkänts av WMG". Om det är så generellt eller bara hos mig det vet jag inte för mitt tekniska kunnande räcker inte dit:)

    KraM

    SvaraRadera
  2. Det är inte fel hos dig Maria! Jag hade lagt på musik till som jag inte hade tillstånd att lägga upp. Tyvärr, för den passade så bra till albumet. Men det var en chansning från min sida.

    SvaraRadera