Translate

onsdag 31 augusti 2011

När saknaden blir för stor!

Min 16-åring har flyttat till pappa i Stockholm och börjat på gymnasiet. Saknaden efter henne är svår emellanåt. Men här är en inte alltför bra bild på en bok jag altrade till henne för några år sedan. Det är faktiskt den allra första boken jag altrade. 

Och här är baksidan.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin! Förstår att du saknar henne... Jag kan säga att bröllopskortet som vi gav bort förra helgen var sååå uppskattat! Bruden var riktigt imponerad av ditt konstverk, hon sa det i dag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kära Tigeblomman! Du är en sann konstnär och att göra Lo tror jag är lika lätt för dig som att cykla!! Tack för dina rara ord på min blogg blir så glad!!! Jag kan inte ens föreställa mig den tid då barnen ska flyga ut ur boet..... Måste ha full sysselsättning då så jag inte blir tokig av saknad..... Tur att det e länge kvar!! Kram på dig!!! Boken är så himla fin

  SvaraRadera
 3. Den här bloggen är lika fantastisk och snygg som min fru...

  SvaraRadera
 4. Haha, attans snygg fru du måste ha då!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig bok, om utsidan är så läcker då undrar man hur insidan ser ut...förmodligen ännu läckrare. Blommorna är köpta förra hösten hos PY hobby, vet inte om de finns kvar. Tack för titten hos mig:O)

  SvaraRadera
 6. my book! <3 saknar den, glömde kvar den ju. kommer ihåg hur glad och framför allt överraskad jag blev när jag fick den. Tänkte komma hem nästa helg om det går för sig?

  SvaraRadera